Nyheter

Høydepunkter på BBC Brit i juli

20. juni 2018

BBC Brit er kanalen med stor K det er verdt å velge seg inn når juli starter. Her får vi et gjensyn med den fryktløse programlederen Louis Theroux som avslører hvordan hverdagslivet er i et av USAs største lovlige bordeller. Kanalen skal også sende en rekke avslørende dokumentarer som feks. ''Panorama: Weinstein – The Inside Story'' og ''Fugitives''.

Les mer

Slik sendes fotball-VM

14. juni 2018

I dag sparkes fotball-VM 2018 endelig i gang. Du kan se alle kampene på TV 2 og NRK sine kanaler!

Les mer

Visste du at vi spanderer leiefilm hver måned?

12. juni 2018

Hver eneste måned velger vi ut en leiefilm vi spanderer på våre tv-kunder. I tillegg til månedens film i juni og juli kan du i sommer se hele fire ekstra filmer på vår regning.

Les mer

Lad opp til fotball-VM på Viasport

1. juni 2018

I dagene fremover kan du følge VM-oppladningen til flere av de største favorittene. Viasport sender nå en rekke privatlandslagskamper i forkant av at mesterskapet sparkes i gang.

Les mer

Nå er Altibox på Apple TV

24. mai 2018

Ventetiden er over: Nå kan du se Altibox på Apple TV!

Les mer

Premierene på HBO Nordic du ikke bør gå glipp av

24. mai 2018

HBO Nordic byr på hele 5 premierer i juni. En ny serie fra Glee- og American Horror Story-skaperen, samt en ny sesong av den populære The Affair er noen av go'bitene du kan se frem til.

Les mer

HISTORY og H2 – nå tilgjengelig som valgfrie kanaler

22. mai 2018

Endelig er de her! Kanalene HISTORY og H2 er nå tilgjengelig som valgfrie kanaler i din tv-pakke. De kan enkelt velges inn for 1 poeng på Mine Sider.

Les mer

Se Disney nå også i appen

14. mai 2018

Med strømmetjenestene fra Disney kan du se magisk underholdning for hele familien som Toy Story, Marvel, Jungelboken og mye mer. Dette har vært tilgjengelig på den store skjermen en stund, men nå kan du også se det direkte i Altibox-appen!

Les mer

Kald vår? TV3 inviterer deg inn i varmen

4. april 2018

Torsdag 5. april blir vi med til Oslos underverden i TV3s nye krimserie «Rekyl». Vi har også tro på en annen nysatsing fra TV3, nemlig «Han heter ikke William» med Thomas Hayes i hovedrollen, bedre kjent som William fra Skam. Serien legger seg i samme sjanger som blant andre Thomas Giertsens «Helt Perfekt». Du får også et gjensyn med Gordon Ramsey i matprogrammet «The F Word».

Les mer

Ny sesong av den populære serien «Legion»

4. april 2018

«Legion» ble en stor kritikerfavoritt da den først dukket opp på tv i fjor. Serien er skapt av Noah Hawley («Fargo»), baserer seg på «X-Men»-universet, og er produsert i samarbeid med Marvel.

Les mer