Bedrift - Kommunikasjon

Altibox IP-VPN gir kunder tilgang til en fleksibel og sikker kommunikasjonsplattform for både tale, data og video og tilgjengeliggjør felles ressurser for alle bedriftens lokasjoner. 

BESKRIVELSE AV TJENESTEN 
IP-VPN passer for bedrifter og offentlige virksomheter som har behov for å koble flere lokasjoner sammen i et lukket nett. Vi sørger for sikre linjer og optimal trafikkflyt mellom kontorene, slik at kundene våre kan fokusere på sin kjernevirksomhet. 

LEVERINGSDYKTIG 
Vi leverer fiber over hele landet gjennom over 30 Altibox leverandører. Vi samarbeider i tillegg med andre leverandører for å sikre leveringsdyktighet der fiberen ennå ikke er kommet frem. 

IP-VPN fra Altibox implementeres enten som "Full Mesh" eller "Hub-and-Spoke". I en "Full Mesh" løsning vil alle kundens lokasjoner kunne kommunisere med hverandre, mens det i en "Hub-and-Spoke" defineres en lokasjon som fungerer som en HUB, der all trafikk skal rutes inn mot. Tjenesten inkluderer en aksessterminal (CPE) per lokasjon inkludert montering. Aksessterminalen vil være tilpasset avtalt båndbredde.

Sikkerheten i IP-VPN er godt ivaretatt, og tilsvarer sikkerhetsnivået man har ved bruk av tradisjonelle leide samband. Døgnkontinuerlig overvåking av nettverket utføres av et eget operasjonssenter.

KLAR TIL BRUK 
Kunde får levert en ferdig konfigurert tjeneste tilpasset sine lokasjoner og kommunikasjons-behov

KAPASITET 
Tjenesten leveres med kapasitet. Det kan velges blant følgende kapasiteter:
2, 4, 10, 25, 50, 100, 300 og 1000 Mbit/s 

Tilleggstjenester:

 

  • Bredbånd, TV og telefoni til alle lokasjoner
  • SNMP Read
  • Redundant løsning
  • Utvidet SLA
  • Multi VPNRask oppgradering
 

Kunden er sikret rask oppgradering ved behov uten å bytte teknologi eller bekymre seg for avstand til nærmeste sentral