TV-portalen

Den interaktive TV-portalen fra Altibox gir deg muligheten til å bruke TV-en til så mye mer enn bare å se på.

Bli kjent med tjenestene:

Bestill

På TV-portalen kan du kjøpe TV-pakker og Internetthastigheter direkte. Du finner tjenesten på forsiden av portalen under 'Tjenester'.

Filmleie

Altibox har flere tusen digitale filmer som ligger tilgjengelig bare noe tastetrykk unna. Trykk på den gule knappen på fjernkontrollen så er du gang.

TV-guide

Den elektroniske programguiden (EPG) gir deg den totale oversikten over programmene som går på de kanalene du abonnerer på. Du ser med en gang hva som sendes akkurat nå, hva som kommer av programmer og tilgang til en mer utførlig beskrivelse om selve programmet. Det er i TV-guiden du legger inn at du ønsker å bli varslet om at TV-programmer starter – slik at du får med deg de programmene du vil se. Trykk på grønn knapp på fjernkontrollen for å å få opp den elektroniske programguiden. 

Min side

På Min Side kan du selv personifisere innholdet på din TV-portal hjemme. Hver og en kunde kan dermed få sin egen personlige portal, der innholdet er mest mulig relevant for den enkelte bruker.

Her vil du i første omgang kunne definere egne 'nyhetsfeeds', få værmeldinger fra ditt eget lokalområde og webkamerabilder fra ønskede steder. Etter hvert vil vi i tillegg legge inn flere tjenester som kunden selv kan styre – blant annet alarm, strømstyring og medieavspilling på TV. 

Egen kanalsortering

Under innstillinger kan du lage din egen kanalliste, og eventuelt skjule kanaler du ikke ønsker i din kanalliste. Nyttig om barna har TV på rommet, og du ikke ønsker at de skal ha tilgang til enkelte kanaler du abonnerer på.

Spill

På TV-portalen finner du spill som 'Suduko', 'Minigolf', 'Remember', 'Brick', 'Gravity Racer' etc.

Digital peis og akvarium

Skap litt stemning i stua med en knitrende peis på TV-skjermen. Eller hva med noen fargerike akvariefisker?

Du får: